12 thoughts on “Ho Chi Minh

 1. Dat brandalarm! Gelukkig zijn jullie rustig gebleven en heb je alles meegenomen wat er toe doet! Dus ook de jongens……
  Wat een belevenissen zeg. En we krijgen veel bijna reallife mee!
  En dan stond de nachttreinreis hier nog niet eens bij…..
  van je wandelmaatje

 2. Hoi Veldhoentjes,
  Ik kijk regelmatig op jullie site om te kijken of er weer een nieuw verhaal op staat hoor. Erg leuk om al jullie belevenissen te lezen. Nog heel veel plezier tijdens de rest van jullie trip.
  groetjes, Marlies Kant (Java/Bali-reis)

  1. Wat leuk om te lezen Marlies! We lopen weer behoorlijk achter met onze verhalen maar je kunt deze week weer nieuwe blogs lezen. Beloofd! Groetjes van ons allemaal!

  1. Hi Stefanie, jij bent ook al zo’n trouwe volger! Leuk om te lezen! Deze week komen er weer nieuwe updates want we hebben alweer heel wat meegemaakt.

 3. Hoi Esther, je schrijft leuk. Mooi om zo wat meer gevoel te krijgen bij wat jullie mee maken in het verre oosten. Toevallig heb ik vandaag nog geluncht in mijn pauze in jullie huis (het is weer eens vakantie voor juf Iris ). Veel groetjes aan jullie allemaal!

  1. Hi Sander, leuk dat je ons volgt! Het is mooi om dit so met ons gezinnetje mee te maken. Hoop dat de lunch bevallen is in Casa Veldhoen. De kids zouden denk ik wel met je willen ruilen haha. Groetjes terug van ons allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *