6 thoughts on “Hanoi en Ninh Binh

  1. Alweer zo’n leuk verhaal! Ik hoor en lees wel vaker dat mensen helemaal gecharmeerd zijn van Vietnam, kan me dat nu ook wel voorstellen.
    Heel bijzonder! Liefs

    1. Vietnam is zeker een charmant land! We hebben er niet voor niets de maximale tijd van een maand doorgebracht haha. Liefs

  2. Mooi verhaal Ester! En mooie foto’s natuurlijk. Goed dat je alles vastlegt want ik kan me voorstellen dat je nu al niet meer weet wat jullie in maand 1 hebben meegemaakt. Zoveel belevenissen! Dus ga vooral door – alleen al omdat ik jullie verhalen dan kan lezen en even kan dagdromen op een grauwe saaie maar wel vrije vrijdagochtend

    1. Bedankt Antoinette! Er gebeurt inderdaad ontzettend veel, we raken af en toe wel even de kluts kwijt wat nu precies waar was… Het verhaal is een mooie leidraad maar zeker ook om onze familie en vrienden op de hoogte te kunnen houden! En om iedereen te kunnen vertellen hoeveel mooie dingen er te zien zijn haha!

  3. Wauw, wat mooi om jullie reis zo een beetje te kunnen volgen! En straks naar Australie.. dat is helemaal jaloersmakend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *