10 thoughts on “Darwin en Kakadu Park

 1. Wat een heerlijk avontuur weer, maar snap jullie heel goed en zou ook veeeeeel liever in een lekker bed liggen met eigen toilet, douche en airco. Wat dat betreft ben ik niet zo jaloers op het kramperen in de tent . Maar gaaf dat jullie nog steeds zoveel indrukken mogen opdoen zeg. Geniet er nog van ❤️

  1. Ach ja, we moeten er wat voor over hebben… Dat krijg je als je zo laat boekt. In Azië kwamen we daar wel mee weg, hier werkt het dus anders. Maar we hebben de bloedhitte overleefd haha!

 2. Even een inhaalslag met het lezen van jullie blog gemaakt, maar jezus, wat een avontuur! Prachtige foto’s, complimenten aan Manuel. Veel plezier nog komende weken, want hoewel de jongens daar misschien anders over denken, het is Kerst voor je het in de gaten hebt.

  1. Leuk Sandra, dat je ons volgt! De jongens zijn al druk aan het aftellen tot Kerst, ze hebben zelfs een aftel app geïnstalleerd. Maar gelukkig genieten ze wel volop tussendoor!

 3. Het is maar goed dat je alles opschrijft en bijhoudt, jullie maken zoveel mee dat je dingen zou vergeten.
  Zoveel belevenissen, zo aanschouwelijk opgeschreven, je krijgt het gevoel dat je erbij bent!
  Lfs van ons!

 4. Hoi Manuel, Esther, Aram en Noah, nog maar een nieuwe poging om een reactie te plaatsen 🙂 Erg leuk om jullie belevenissen te lezen. Leuke schrijfstijl heb je Esther. Nog heel veel plezier (en af en toe een beetje sterkte) verder. groetjes, Marlies

  1. Hallo Marlies,

   Superleuk dat je ons blijft volgen! Ik heb je reacties altijd gezien hoor maar weet niet waarom ze niet altijd zichtbaar zijn voor jou. Het is wel zo dat ik eerst goedkeuring moet geven om ze toe te laten. En dat kan ik alleen doen als ik de computer gebruik dus daar kan wat vertraging in zitten. Er komt zo weer een nieuwe blog aan!

   Groetjes,
   Ester

 5. Wij hebben hier ook weer genoten van al jullie verhalen! En ik krijg zelf weer ontzettend zin in Australië avonturen als ik die prachtige foto’s zie!! Idd die hitte en vliegen zijn herkenbaar.. maar daar wen je aan.. succes nog en vooral nog veel plezier! Het einde is alweer in zicht (wat gaat dat snel). Liefs uut Langenbom

  1. Dat snappen we Suzan! Vraag me af of je ooit went aan die vliegen, wij vinden ze nog steeds irritant. Gelukkig hebben we nog iets meer dan 4 weken, maar de tijd vliegt inderdaad! Liefs terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *