4 thoughts on “Broome naar Perth

 1. Wederom een leuk verhaal, met veel gevarieerde belevenissen…
  Kangoeroestaart, zwemmen met beestjes, arme Noah ….
  En je hebt toch een Outbackhoed gekocht met klamboenetje, leuk en zeer handig, want onontbeerlijk daar.
  Looking forward to the Eastside, wij zijn er ook maar druk mee haha!
  Liefs van ons

 2. Prachtige verhalen en geweldige mooie foto’s, onuitwisbaar en een blijvende herinnering, ik zou ook zo een ticket willen boeken…, heerlijk!! Ben je al aan het aftellen of mag de reis nog langer duren?

  1. Ik ben nog zeker niet aan het aftellen eerlijk gezegd. Nog maar drie weken dus we moeten genieten voor tien. Natuurlijk mis ik wel onze familie, vrienden en mijn poezen maar het is zoooo gaaf om dit mee te maken als gezin, daar kan niets tegen op! Maar ik denk wel dat als het bijna zover is, ik er wel weer naar uit ga kijken hoor. Nu nog even door genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *